marți, 31 iulie 2012

Kate Middleton, Diane Kruger si Jay-Z, printre vedetele cel mai bine imbracate



Kate Middleton, sotia printului William al Marii Britanii, actrita Diane Kruger, dar si rapperul Jay-Z se numara printre celebritatile cel mai bine imbracate din lume, considera editorii Vanity Fair.
Prestigioasa revista le-a mai inclus in lista sa exclusivista si pe cantareata Alicia Keys si pe designerul Stella McCartney. „Accesoriile lor variază de la pandantive în formă de craniu la câini. Profesiile, de la prinţese la jucători de fotbal american, iar locurile în care îşi fac cumpărăturile, de la Net-a-Porter la haute couture”, remarca jurnalistii americani. 


Pe lista se mai regasesc actorul Colin Firth si sotia sa, producatoarea Livia Firth, modelul şi actriţa Léa Seydoux, actriţa Fan Bingbing, designerul şi fotografa rusă Ulyana Sergeenko, actriţa Jessica Chastain, fotograful Bill Cunningham, jucătorul de fotbal american Tom Brady sau actorul Richard E. Grant. Topul va fi publicat in editia de septembrie a revistei Vanity Fair, care o va avea pe coperta pe Kate Middleton, alias Catherine, Ducesa de Cambridge. Acesteia i se mai alatura pe lista celor mai bine imbracati si alti membri ai unor case regale, cum ar fi prinţesa Mary a Danemarcei, prinţesa Alexandra a Greciei, Moza bint Nasser, soţia şeicului Qatarului sau Charlotte Casiraghi (Principatul Monaco). 


http://content.ad20.net/Storage/0_0/blank.gif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu