luni, 16 iulie 2012

Bijuterii handmade de vara

Vara, chiar si femeile mai putin indragostite de bijuterii decid sa-si puna in valoare tinutele cu o podoaba care sa le faca sa se simta speciale. Fie ca-si petrec zilele toride la birou, fie ca se pregatesc pentru o vacanta multasteptata, o bijuterie bine aleasa va reusi sa puna punctul pe "i" in tinutele lor estivale. Margele colorate, coliere feminine, bratari fine sau spectaculoase, o pereche de cercei deosebiti sau doar un inel cu un model iesit din tipare - toate pot reprezenta pretextul ideal pentru a ne debarasa de rutina si a ne bucura cu adevarat de soare, de viata. Am aruncat o privire pe site-ul Etsy si am ales pentru voi cateva bijuterii handmade, doar pentru a va deschide pofta pentru frumusetea acestui anotimp extraordinar si... pentru cumparaturi!

Pandantiv cu stea de mare - 20 $
Realizat din alama imbracata in argint; piatra de sticla de culoarea zirconului; perla Swarowski de 6 mm 

Inel ajustabil - 10 $
Realizat din aluminiu 100 %. Inscriptia "Hakuma Matata", devenita celebra odata cu animatia "The Lion King", semnifica "Fii fara griji" in limba Swahili.

Bratara handmade cu motive africane - 10 $
Realizata din material textil, sigilat pentru stralucire si durabilitate

Bratari colorate - 10 $
Realizate din bumbac cerat si alama

Cercei de zi - 25 $
Realizati din alama si sticla

Cercei de seara - 23 $
Realizati din sticla colorata si alama

Bratara cu orhidee - 37 $
Realizata din argint si piatra de sticla

Colier "Isis" - 15 $
Realizat din alama si sticla

Inel cu piatra rara - 98 $
Realizat din argint; piatra albastra - numita "sticla de mare" - este naturala si se gaseste in apele coastei de nord-est a Angliei.

Nu puteau lipsi din prezentarea noastra cateva bijuterii handmade marca PROCHAINE! Purtate ziua sau seara, la o intalnire cu prietenii sau la o petrecere, aceste piese scot orice tinuta din anonimat si confera sentimentul de unicitate la care aspira orice reprezentanta a sexului frumos.

Colier Malsin - 254 de lei
Colierul este realizat prin impletirea manuala a zalelor de culoarea neagra intr-un tipar inspirat din armurile medievale. Bijuteria se remarca datorita lanturilor asortate care confera fluiditate si a siragurilor de coral rosu care ofera un contrast interesant. 

 Colier Lluvia - 220 de lei
O parte a colierului este realizata prin impletirea manuala a zalelor de culoarea bronzului intr-un tipar inspirat din armurile medievale, iar cealalta parte prin alaturarea a patru siraguri de turcoaze de forme si marimi diferite.

  Bratari MIA - 58 de lei
Realizate din ata cerata si tuburi de alama
 Colier, esarfa sau curea? - 397 lei

1   Inovatia adusa de aceasta bijuterie este chiar multifunctionalitatea ei. Maniera in care va fi purtata si asortata o lasam in voia imaginatiei fiecareia dintre noi. Bijuteria este realizata prin impletirea manuala a zalelor argintii intr-un tipar inspirat din armurile medievale. Accesoriul poate fi realizat si din zale culoarea bronzului, cuprului si negru metalizat, precum si combinatii intre acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu