vineri, 6 iulie 2012

Preferinta secreta a lui Marilyn Monroe: un alt parfum decat Chanel


Ce port cand dorm? Doua picaturi de Chanel Nr.5, evident”. Sunt cuvintele celebre rostite de Marilyn Monroe, referindu-se la unul dintre cele mai cunoscute parfumuri din lume. Casa Chanel o revendica pe legendara artista drept admiratoarea sa cea mai de pret, dar se pare ca Marilyn avea o „poveste de dragoste” secreta nu cu pietrele semipretioase, precum toate divele, ci cu un alt parfum, noteaza Daily Mail.
In anii ’50, brandul Chanel a fost readus in atentia publicului, gratie publicitatii – gratuite si nesolicitate – realizate de faimoasa blonda de la Hollywood. Declaratia ei, intrata in istorie, reprezinta si azi pentru Chanel un motiv de mandrie. Dar, potrivit unei noi descoperiri, actrita avea o preferinta secreta pentru un alt parfum. In contextul aniversarii a 50 de ani de la moartea lui Marilyn, casa de parfumuri britanica Floris a scotocit in arhivele companiei si a adus la lumina o descoperire interesanta. 

Echipa de la Floris a gasit o chitanta de comanda din 1959, de la Marilyn Monroe, prin care aceasta solicita sase sticlute de apa de toaleta Floris Rose Geranium, sub numele de Dorothy Blass – asistenta personala a vedetei. In document se specifica faptul ca sticlutele cu parfum sa fie trimise la hotelul Beverly Hills din Los Angeles, unde Monroe a locuit dupa ce a terminat filmarile la “Unora le place jazzul”.  
Marilyn Monroe s-a stins din viata in august 1962, in conditii suspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu