miercuri, 23 ianuarie 2013

Un colier Prochaine, selectat la Forumul de tendinte Nelly Rodi de la Paris

Un colier handmade Prochaine, creat de Anca Radulescu, a fost selectat, zilele acestea, de agentia de prospectie in moda Nelly Rodi, si expus in Forumul de tendinte din cadrul targului de design Who’s Next Paris.

Astfel, colierul Demya, realizat din zale metalice si agate roz, a fost expus in spatiul destinat Forumului de tendinte, care se bucura de prezenta a numerosi vizitatori, dornici sa se informeze asupra celor mai interesante noutati in domeniu.
Infiintata in 1985, Nelly Rodi este o agentie franceza de prospectie, recunoscuta pe plan mondial pentru predictiile sale in moda, decoratiuni interioare, lifestyle si frumusete. La Who’s Next Paris, specialistii de la Nelly Rodi au selectat colierul Prochaine Demya, pentru a-l expune, alaturi de alte creatii, in zona de produse care se incadreaza in parametrii trendurilor previzionate. Pe langa faptul ca vizitatorii putut admira indeaproape bijuteriile, achizitorii profesionisti (de regula posesori de spatii de comercializare), s-au putut inspira pentru a decide ce anume isi doresc sa cumpere pentru sezonul urmator.

Anca Radulescu se numara printre designerii care participa, in aceasta perioada, pentru a doua oara, la unul dintre cele mai prestigioase targuri de design europene, Who’s Next Paris.

Colierul Demya este realizat prin impletirea manuala a zalelor intr-o forma tubulara, continuata cu 3 siraguri de pietre semipretioase (agate) de dimensiuni diferite. Cele doua jumatati diferite ale acestui colier handmade se completeaza perfect una pe cealalta formand o bijuterie interesanta si armonioasa. Modul in care accentueaza linia decolteului fac din acest colier o piesa usor de asortat atat unei tinute simple, ca de exemplu jeans si pulover, cat si unei tinute mai sofisticate, ca de exemplu o rochie de seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu