duminică, 20 ianuarie 2013

Globurile de Aur: cateva bijuterii specialeDesi au trecut deja cateva zile de la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, aparitiile starurilor pe covorul rosu de la Hotelul Beverly Hilton starnesc in continuare admiratia publicului. Actritele s-au intrecut in etalarea celor mai frumoase tinute, pe care le-au accesorizat pe masura, cu bijuterii speciale.


Cantareata si actrita Jennifer Lopez a purtat cercei din aur de 18 K Le Vian Strawberry Gold, cu diamante Vanilla. Pretul lor este de 30.248 de dolari.
Halle Berry a ales o pereche de cercei Madstone, din aur de 18 K si diamante.


Actrita Debra Messing a purtat un set de bratari Amrapali Victorian, cu diamante, in valoare de 200.000 de dolari. Compania producatoare, cu sediul in Jaipur, India, este una dintre cele mai apreciate din lume si este cunoscuta pentru reinterpretarea moderna a bijuteriilor clasice indiene.


Actrita Carla Gugino a optat pentru o pereche de cercei din aur de 18 K, cu diamante multicolore, in valoare de 28.000 de dolari. Vedeta a mai purtat si un inel Demarco, tot cu diamant, care costa 41.235 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu