miercuri, 9 ianuarie 2013

O noua inventie: bijuteriile handmade pentru geneCand mascara nu pare de ajuns, o pereche de gene false poate salva o femeie aflata in incurcatura inaintea unui eveniment important. Ele confera privirii profunzime si senzualitate, iar efortul de a le purta este astfel rasplatit. O noua inventie ameninta insa genele false clasice: bijuteriile handmade pentru gene!


Ele sunt, de fapt, tot gene false, dar au in plus podoabe in cele mai nastrusnice forme: unicorni, fructe, animale, cornete de inghetata, oua sau… ceapa! Sunt usoare, rezistente la apa si extrem de flexibile, putand sa se plieze foarte usor pe conturul pleoapei superioare.
“Eyelash Jewelry” au fost inventate de designerul Natalie Russo si se bucura deja de un succes fulminant in randul reprezentantelor sexului frumos. Pe langa modelele existente, designerul confectioneaza manual astfel de bijuterii la comanda, si le trimite in toata lumea. Chiar daca par grele si dificil de purtat, Natalie isi asigura clientele ca bijuteriile sunt confortabile si se aplica simplu, cu ajutorul unui gel adeziv. Unele dintre modele sunt realizate cu cristale Swarovski de 2 milimetri si cu pietre semipretioase.   

 Sursa: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu