luni, 14 ianuarie 2013

Prochaine si Anca Rădulescu participă la Who's Next Paris


Designerul Anca Rădulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine, se pregătește să ia parte, peste doar câteva zile, la unul dintre cele mai importante târguri de design europene, Who’s Next Paris, care va avea loc în perioada 19 – 22 ianuarie 2013, la centrul de expoziții Porte de Versailles din capitala franceză. 

Anca Rădulescu va prezenta în premieră, la Paris, un preview al colecției sale de toamnă-iarnă 2013/2014, pregătită cu migală în ultimele luni, special pentru eveniment. De asemenea, designerul va expune publicului parizian bijuteriile incluse în cea mai recentă colecție lansată, „Cylindrus”, cât și piese concepute înainte de aceasta, care se numără în continuare printre favoritele iubitoarelor brandului Prochaine. „Este pentru a doua oară când particip la Who’s Next Paris și sunt nerăbdătoare să intru din nou în atmosfera extraordinară ce caracterizează acest eveniment. Prezența bijuteriilor Prochaine în cadrul târgului, alături de alte branduri îndrăgite, reprezintă un nou prilej de a face cunoscute creațiile românești publicului străin, care apreciază tot mai mult conceptul de handmade și bijuteria de autor”, declară Anca Rădulescu.  
Timp de patru zile, Porte de Versailles va găzdui aproximativ 1000 de branduri expuse în cadrul târgului Who’s Next Accessories. Designerii își vor putea cunoaște îndeaproape cumpărătorii și vor putea intra în contact și cu achizitori profesioniști, precum și cu personalități din domeniul modei internaționale. 


Despre Who’s Next Paris: Înființat în 1994, este un eveniment-reper în moda internațională, grație participării a numeroși designeri și a ofertei sale bogate de produse de autor (haine, pantofi și accesorii). Târgul are loc de două ori pe an și se bucură de o mare popularitate în rândul celor care își doresc să iasă, pentru un timp, din rutina cotidiană, informându-se, totodată, asupra celor mai noi tendințe în modă. Ediția din ianuarie 2012 a Who’s Next Paris a strâns circa 78.000 de vizitatori, iar cea din luna iulie 2012 a adunat peste 50.000.

Despre Prochaine: Realizate din zale împletite manual și pietre semiprețioase, piesele care poartă semnătura Prochaine sunt deopotrivă delicate și puternice, gata să facă o declarație de stil în numele femeii care le poartă. Bijuteriile, de inspirație medievală, sunt 100 % handmade, într-o manieră elaborată, menită să confere fiecărei piese în parte o identitate clar definită. Bijuteriile sunt împodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuarț roz, compozit din turcoaz și magnezit, încorporat în rășină lucioasă, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stâncă. Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la sugestiile clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor.
Vă rugăm să consultați site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele și detalii referitoare la comenzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu