vineri, 21 septembrie 2012

Speedy Bag, cel mai bine vandut model Louis Vuitton




Sunt femei care detin in garderoba o intreaga colectie de genti Louis Vuitton, si sunt altele care economisesc luni de zile pana sa-si poata achizitiona un astfel de accesoriu de lux. Toate, insa, se declara inamorate de un model clasic ce apartine brandului frantuzesc: Speedy Bag.

Din 1932 si pana in prezent, acesta a ramas cel mai bine vandut model Louis Vuitton, desi celebra casa de moda a lansat, de-a lungul anilor, numeroase variante de genti, pentru toate gusturile. Modelul Speedy a cunoscut si el mai multe modifcari, artistii japonezi Takashi Murakami si Yayoi Kusama fiind printre cei care si-au pus la lucru imaginatia si au creat genti Speedy in culori aprinse, indraznete. 



Cu toate astea, Louis Vuitton pastreaza la loc de cinste si primul model lansat pe piata, in nuantele binecunoscute de maron, cu monograme.
Sezonul acesta, in mare voga se afla modelul Speedy de culoarea zmeurei, precum cel pe care il poarta Sarah Jessica Parker in fotografia de mai jos. Faimoasa fashionista a fost printre primele care l-au primit, dar altfel, lista de asteptare pentru aceasta geanta este kilometrica, chiar si pentru clientele cu dare de mana.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu