marți, 25 septembrie 2012

Caseta noastra cu bijuterii

Bijuteriile reprezinta o investitie, iata o afirmatie la care majoritatea femeilor ar subscrie fara sa clipeasca. Tocmai de aceea, o pereche de cercei frumosi sau un colier special vor fi intotdeauna binevenite in colectia noastra. Care sunt piesele de baza care ar trebui sa se regaseasca in caseta de bijuterii a unei femei? Am facut o scurta trecere in revista, admirand frumusetile create de Tiffany&Co., dar lista se poate prelungi, in functie de gustul si buzunarul oricarei doamne sau domnisoare. O bratara deosebita
O piesa cu totul speciala, care capteaza instantaneu privirile celor din jur si care ar face orice femeie sa se simta admirata. 

O pereche de cercei cu diamante
Sunt discreti, dar stralucirea lor nu va trece neobservata. In plus, sunt usor de asortat la mai multe stiluri vestimentare. 

Un sirag de perle
Varianta clasica o reprezinta cel de scurta lungime, la baza gatului, care poate fi purtat la orice varsta si asortat la diverse tinute, de la cele elegant-urbane, pana la cele festive.

                                                                     Cercei-perla
Probabil ca nu se vor demoda niciodata, caci femeile vor continua sa-i iubeasca pentru delicatetea lor.

Argint de zi cu zi
Inele, bratari, cercei sau lanturi cu pandantiv din argint, care sa poata fi usor purtate la aproape orice tinuta.


Un ceas dragut
Chiar daca telefonul mobil ne spune si el ora, farmecul unui ceas clasic, feminin este inegalabil. 

Un inel de cocktail
Este o piesa de care ne putem folosi fie in serile cand iesim in oras si vrem sa ne accesorizam tinuta altfel decat de obicei, fie la o petrecere cu pretentii, unde un astfel de accesoriu poate fi de ajuns pentru a ne pune in valoare tinuta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu