marți, 16 aprilie 2013

Beyonce, imaginea campaniei de vara H&M. Ce accesorii poarta vedeta in pictorial




O serie de fotografii, care o infatiseaza pe Beyonce purtand diferite modele de costume de baie au fost date publicitatii, de curand, dupa ce cantareata a devenit imaginea campaniei de vara a brandului H&M. 

Artista, in varsta de 31 de ani, isi expune corpul cu forma de clepsidra in cadrul unui pictorial realizat in scopul promovarii noilor costume de baie H&M, ce vor putea fi gasite in magazinele in intreaga lume, in scurta vreme. In fotografii, cantareata pune in valoare costumele de baie cu ajutorul unor accesorii spectaculoase – cercei mari, seturi de bratari aurii sau podoabe pentru par in forma de flori.


“Mereu mi-a placut  faptul ca H&M se concentreaza pe moda accesibila si distractiva. Si mi-a placut conceptul pe care am stabilit sa-l exploram, al emotiilor feminine reprezentate de cele patru elemente – foc, apa, pamant si vant. A fost o sedinta foto minunata, realizata pe o insula tropicala. M-am simtit mai degraba ca si cum as fi filmat un videoclip, si nu ca si cum as fi pozat pentru o reclama”, a declarat Beyonce. 


Noile piese H&M vor fi disponibile publicului larg incepand din luna mai. 

Foto: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu