vineri, 12 aprilie 2013

Accesorii Prochaine, asortate la tinute de primavara din denim



Poate fi casual si poate deveni elegant, in functie de restul hainelor si accesoriilor pe care i le potrivim. Asta inseamna ca il putem purta atat in timpul liber, in parc sau la film, cat si la birou, fara sa ne facem astfel prea multe probleme in privinta tinutei de zi cu zi. Denimul ramane, indiscutabil, preferatul celor mai multe dintre femei, care-i adora multiplele valente si se lasa provocate in a gasi accesoriile ce-l complimenteaza cel mai bine.

Editorii Daily Mail ne-au propus cateva tinute de primavara, ce pot fi o reala inspiratie in diminetile cand deschidem dulapul si concluzionam, pentru a mia oara, ca “nu avem cu ce sa ne imbracam”. Toate variantele prezentate au la baza piese realizate din denim, fie ca materialele sunt mai dure, sau ca sunt mai fine si dedicate unui look lady-like.
Sa le privim, si-apoi sa jonglam cu o serie de accesorii Prochaine care credem ca s-ar asorta tinutelor de mai jos. 


Accesoriile Prochaine se potrivesc, insa, oricarei tinute care are la baza jeansii. Asortate cu un top simplu, care sa le permita sa straluceasca asa cum merita, ele vor pune intotdeauna in valoare o combinatie de piese vestimentare bine alese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu