luni, 6 august 2012

Sora actritei Penelope Cruz, noua vedeta Agent Provocateur


Nu este doar sora uneia dintre cele mai apreciate actrite din lume, ci este ea insasi o celebritate in Spania natala, o femeie frumoasa, sexy si, mai nou, extrem de provocatoare.
La 35 de ani, Monica Cruz a devenit imaginea brandului de lenjerie intima Agent Provocateur, realizand in acest sens un pictorial care cu siguranta va pune pe jar imaginatia multor barbati si va deschide pofta de cumparaturi a femeilor. 

Pasionala Monica s-a lasat fotografiata intr-un cadru cu totul inedit: o fosta inchisoare londoneza, intunecoasa si misterioasa, dotata cu un lant ce coboara din tavan. Intr-unul dintre cadre, vedeta apare agatandu-se de acel lant, intr-o ipostaza incitanta. Coafura “salbatica” si machiajul pronuntat in jurul ochilor, dar mai ales atitudinea seducatoare a Monicai pun in valoare lenjeria neagra aleasa pentru acest pictorial.

Pictorialul a fost realizat pentru promovarea colectiei de toamna-iarna a brandului Agent Provocateur, iar Monica Cruz, actrita si dansatoare de profesie, pare sa fie alegerea cea mai inspirata pentru un astfel de demers.
Nu este pentru prima data cand Monica devine imaginea unui brand: in 2007 a promovat, alaturi de sora ei Penelope, o colectie a firmei spaniole Mango.

Sursa foto: Marie Claie Italia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu