joi, 30 august 2012

Colectia de bijuterii a Angelinei, Style of Jolie, in magazine


Colectia de bijuterii creata de Angelina Jolie, in colaborare cu Robert Procop, va fi disponibila, din luna septembrie, in mai multe magazine.

Fiecare aparitie a ei pe covorul rosu capteaza atentia lumii intregi, fiind una dintre ele mai admirate femei celebre. La tinutele sale elegante, intotdeauna asorteaza cu inspiratie cate o bijuterie spectaculoasa, fie ca e vorba de un colier cu pietre pretioase, de cercei iesiti din tipare sau de o bratara splendida. Astfel, faptul ca se implica ea insasi in creatia de bijuterii vine ca un pas firesc al preocuparii pentru accesorii fabuloase. “Cream lucruri pe care le poarta chiar ea, lucruri pe care le iubeste cu adevarat”, a declarat Robert Procop pentru The New York Times. 

 Angelina Jolie si Robert Procop. Foto: Vogue

Jolie si Procop se cunosc din anul 2000, cand bijutierul a inceput sa lucreze pentru actrita, concepand pentru ea piese unicat. In 2010, au decis sa creeze impreuna o colectie de bijuterii din aur, cu smaralde, spineli, rubine sau quartz, pe care sa le vanda in scopuri caritabile. Abia anul acesta, pe 15 iulie, colectia – intitulata Style of Jolie - a fost expusa pentru prima oara, pe Coasta de Azur, la Grand Hotel din Cap Ferrat, timp de o luna. Piesele, cu adevarat cuceritoare, au preturi care pornesc de la 4.000 de dolari, iar banii obtinuti din incasari sunt dedicati in totalitate fundatiei patronate de Angelina, Education Partnership for Children of Conflict. 
Pana acum, bijuteriile marca Style of Jolie puteau fi achizitionate numai prin comenzi private, insa din luna septembrie, ele vor fi expuse spre vanzare directa in mai multe magazine din Statele Unite, China, Rusia si Turcia. 
Asa arata cateva dintre piesele marca Style of Jolie.






Iata cum arata si inelul de logodna pe care Angelina Jolie l-a primit anul acesta de la iubitul ei, Brad Pitt. Designul bijuteriei ii apartine chiar actorului, iar cel care i-a indeplinit viziunea a fost tot Robert Procop. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu