sâmbătă, 23 martie 2013

Pippa Middleton si bijuteria ei preferata: un pandantiv cu diamant


Daca sunteti de profesie designer si va intrebati ce puteti face pentru ca munca sa va fie luata in serios si sa ajungeti celebru, iata o solutie: creati o piesa cu totul speciala, eventual personalizata, si trimiteti-o pe adresa casei regale britanice, cu adresa catre Pippa Middleton.


Asa a procedat un designer din Texas, Jennifer Welker, care i-a trimis surorii ducesei de Cambridge un lantisor cu pandantiv personalizat. Bijuteria are inscriptionate cele trei majuscule ale numelui – Pippa Charlotte Middleton – iar sub acestea are incrustat un diamant mic. Pippa nu i-a multumit designerului american pentru bijuerie, insa a gasit o alta metoda de a o recompensa: din luna august, de cand a primit lantul cu pandantiv, il poarta neincetat. Lesne de inteles ca, de atunci, afacerea lui Jennifer a crescut neasteptat de mult, gratie reclamei de care a avut parte. Investitia in acest gest cu efecte miraculoase a costat-o pe Welker 680 de dolari. Ea spune ca, de cand oamenii au aflat ca a creat o bijuterie pe care Pippa Middleton o poarta in fiecare zi, comenzile au sporit si isi poate permite sa se extinda, achizitionandu-si un spatiu pentru birou si angajand mai multi subalterni.

Jennifer, creatoarea din spatele marcii Golden Threads, i-a trimis o bijuterie si ducesei Catherine, insa aceasta i-a returnat-o, motivand ca protocolul casei regale britanice o impiedica sa primeasca daruri de la necunoscuti. 

Foto: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu