luni, 4 martie 2013

Opt bijuterii care au apartinut lui Liz Taylor, expuse de Bulgari
Opt bijuterii care au apartinut actritei Elizabeth Taylor au fost expuse de casa Bulgari intr-un magazin din Beverly Hills, Los Angeles, la un an dupa ce colectia de accesorii a acesteia a fost vanduta la licitatie pentru o suma exorbitanta, peste 190 de milioane de dolari.

Expozitia a cuprins bijuterii pe care Taylor le-a purtat in filme celebre, printre care si acelea cu care a aparut in rolul Cleopatra din lungmetrajul cu acelasi titlu, cand s-a infiripat iubirea dintre ea si actorul Richard Burton, noteaza Mediafax.
Astfel, a fost admirata brosa cu smarald şi diamante care, la licitaţia casei Christie's de anul trecut, a fost vanduta cu 6.578.500 de dolari. De asemenea, in expozitie a fost inclus colierul cu smaralde şi diamante care, la aceeasi licitatie, a fost vandut cu 6,1 milioane de dolari, dar si o salba din aur cu diamante de care sunt agatate sase monede romane vechi, a carei valoare la licitatie a fost de 5,9 milioane de dolari.
Respectivele bijuterii, despre care se spune ca au fost aduse de Bulgari de la resedinta lui Liz Taylor, in decembrie 2011, pentru a fi incluse in licitatia casei Christie's, au fost expuse timp de o saptamana, inaintea galei premiilor Oscar (24 februarie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu