marți, 11 septembrie 2012

Victoria Beckham a lansat colectia de primavara/vara 2013


Daca pana acum nu a fost luata in serios de criticii de moda, ci privita drept o amatoare cu veleitati de designer, Victoria Beckham a lansat, de curand, colectia sa de primavara/vara 2013, considerata prima cu adevarat remarcabila, conform comentariilor publicate in presa internationala.
In multe cazuri, e nevoie de ani de efort si implicare pentru a-ti demonstra talentul si pentru a construi un brand. Perseverenta insa nu ramane niciodata nerasplatita, iar Victoria Beckham pare sa fi aflat lucrul acesta. Chiar daca atunci cand si-a anuntat intentia de a deveni designer si a facut primii pasi in moda, criticii i-au adresat doar un zambet ironic, doamna Beckham se bucura astazi de aprecieri pozitive, dupa lansarea celei mai noi colectii, cea de primavara/vara 2013.
Creatiile vestimentare prezentate recent de fosta vedeta de la Spice Girls au taieturi foarte simple si feminine, iar accesorizarea lor minimalista confera un look “curat” si totodata sofisticat. Materialele folosite sunt lana foarte fina, sifon si crepe, iar in privinta culorilor, paleta este neutra si eleganta.
Evenimentul a avut loc duminica, la New York, in cadrul New York Fashion Week, unde Victoria a fost sustinuta de sotul sau, fotbalistul David Beckham, si de fetita lor, Harper. 
 Foto: Getty Images, Associated Press - Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu