vineri, 21 septembrie 2012

IDELIER se imbraca in haine noi


Echipa IDELIER ne-a anuntat azi, cu bucurie, ca brandul se relanseaza luni, 24 septembrie, si va aparea in fata publicului cu o noua infatisare, mai atractiva si mai performanta. Le dorim succes si inspiratie tuturor profesionistilor IDELIER!
Iata si comunicatul de presa:

IDELIER îşi atinge un nou vârf de formă şi conţinut

Cu experienţa toamnelor trecute, redeschidem porţile într-un spațiu reimaginat, adaptat noilor noastre idei și ale frumosului, în general. Totul arată altfel decât ştiaţi, totul poartă semnul schimbării. IDELIER se îmbracă în idei şi haine noi.

Schimbăm acțiunea și protagoniștii. Am pescuit idei noi și le vom pune în lumină pe cele cu adevărat răvășitoare, neprobate încă de publicul bucureștean. Le repunem în circulație, cu tam tam și mândrie, și cu promisiunea că vom urmări îndeaproape evoluția lor și a creatorilor lor.

Pentru plăcerea ochilor, trecem în revistă câteva momente din programul serii de inaugurare:
☑ Preview al întregului repertoriu IDELIER toamnă-iarnă 12/13.
Dinu Bodiciu ° Lucian Rusu ° Edita Lupea ° Larisa Dragna ° Florentina Giol ° Silvia Şerban O Pose ° Ana Niculae ° Sno of Sweden
☑ Expoziţie de lucrări semnate Alexandra Maftei şi Aitch Heliana. Veţi mai găsi şi o sumă de alte idei ale lui Vlad Brăteanu, atârnate pe pereţi, şi care reprezintă fotografii de fashion incluse pe noul site idelier.com
☑ Tur complet de inițiere și introducere în universul atelierului și prin portofoliul de expozanți. Avem idei din toate și o echipă nouă, cunoscătoare.
☑ Redeschidem cafeneaua IDELIER, un punct de reper în peisajul bucureştean prin care te punem în legătură cu domeniile artistice, moda şi tendinţele de valoare.
☑ Surf pe net şi afişări ale site-ului nou idelier.com, de pe canapea şi direct din cafenea, pe laptop-uri. Revistecă de modă şi alte cărţi de frunzărit.

Începem o toamnă plină şi productivă la IDELIER.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu