marți, 16 iulie 2013

Designerul Anca Radulescu a dus Prochaine la targul Who’s Next Paris




Designerul Anca Radulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine, s-a intors recent de la unul dintre cele mai importante targuri de design europene, Who’s Next Paris, care a avut loc intre 6 si 9 iulie, in capitala franceza. 


La Who’s Next Paris, Anca Radulescu a prezentat publicului creatii incluse in cele mai recente colectii Prochaine, „Particule” si „Suspended”. Totodata, vizitatorii centrului de expozitii de la Porte de Versailles din Paris au avut prilejul de a face cunostinta cu bijuteriile handmade Prochaine Silver, noua linie de piese realizate exclusiv din argint si pietre semipretioase. 


„Fiecare participare la un targ de design international este un pas inainte in dezvoltarea mea si a brandului Prochaine. Pentru mine, desi investitia in prezenta la un astfel de eveniment este considerabila, avantajele sunt ca intru in contact direct cu achizitori de produse si ca am ocazia sa inteleg mai bine cum functioneaza piata bijuteriei de autor in strainatate. In plus, ma face mandra gandul ca poate am reusit sa fac un brand romanesc putin mai cunoscut peste hotare”, declara Anca Radulescu. „A fost pentru a treia oara cand am participat la Who’s Next Paris, iar atmosfera targului a fost efervescenta, ca intotdeauna. Ma voi intoarce mereu cu placere la acest eveniment”, adauga designerul Prochaine.

 
Despre Who’s Next Paris: Infiintat in 1994, este un eveniment-reper in moda internationala, gratie participarii a numerosi designeri si a ofertei sale bogate de produse de autor (haine, pantofi si accesorii). Targul are loc de doua ori pe an si se bucura de o mare popularitate in randul celor care isi doresc sa iasa, pentru un timp, din rutina cotidiana, informandu-se, totodata, asupra celor mai noi tendinte in moda.

Despre Prochaine: Realizate din zale impletite manual si pietre semipretioase, piesele care poarta semnatura Prochaine sunt deopotriva delicate si puternice, gata sa faca o declaratie de stil in numele femeii care le poarta. Bijuteriile, de inspiratie medievala, sunt 100 % handmade, intr-o maniera elaborata, menita sa confere fiecarei piese in parte o identitate clar definita. Bijuteriile sunt impodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuart roz, compozit din turcoaz si magnezit, incorporat in rasina lucioasa, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stanca. Si, pentru ca un creator de bijuterii handmade este intotdeauna deschis la sugestiile clientilor lui, Anca Radulescu va invita sa dati frau liber creativitatii si sa personalizati bijuteriile alese, alegand voi inseva culoarea zalelor si pietrele folosite in realizarea pieselor.
Va rugam sa consultati site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele si detalii referitoare la comenzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu