miercuri, 31 iulie 2013

Bijuterii in valoare de 53 de milioane de dolari, furate la Cannes




Mai multe bijuterii, in valoare totala de 53 de milioane de dolari, au fost furate, duminica, de la un hotel din Cannes, unde erau expuse. Piesele apartineau companiei Leviev. 

Furtul a avut loc duminica trecuta, in jurul pranzului, in holul hotelului International Carlton din Cannes, Franta. Hotelul gazduia expozitia “Extraordinary Diamonds”, ce apartinea companiei conduse de miliardarul rus Lev Leviev.
Conform primelor date oferite de politia franceza, cel putin doua persoane sunt implicate in acest furt. Cu toate acestea, pana in momentul de fata, nu s-au facut retineri sau arestari in acest caz, noteaza BBC.
Recent, in timpul Festivalului International de Film de la Cannes, un alt furt a avut loc in luxoasa statiune de pe Riviera Franceza. Un colier in valoare de 2,5 milioane de dolari, realizat de designerul elvetian De Grisogono, a fost furat la o petrecere unde au participat mai multe celebritati. De asemenea, cu o saptamana mai devreme, un colier Chopard, care valoara un milion de dolari, a fost sustras din camera de hotel a unui angajat la o companie elvetiana.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu