luni, 19 noiembrie 2012

Incepe Jewelry Design Fair – design de bijuterie contemporana

In perioada 23-25 noiembrie 2012, galeria de arta contemporana ArtXpert va gazdui cea de-a doua editie a Jewelry Design Fair, eveniment dedicat in exclusivitate bijuteriei contemporane de autor si designerilor romani. Un juriu international, format din Gabriela Oltean (designer, Los Angeles), Enzo Battara (director si curator al Backstreet Gallery California) si Eugene Al Pann (director al galeriei ArtXpert) au selectionat un numar de 16 artisti pentru editia din aceasta toamna.
Printre expozanti se numara atat nume deja renumite ale designului romanesc, precum si artisti aflati la inceput de cariera, insa care promit o evolutie rapida in domeniul bijuteriei contemporane autohtone. Astfel, vizitatorii vor avea oportunitatea de a intalni si cunoaste creatiile designerilor
David Sandu, Andreia Popescu, Alis Lalu, Alexandra Ungurelu, Adina Marin, Alina Carp, Odette Lupu, Andra Lupu, Mihaela Ivana, Dana Tudor, Anca Vintila, Daciana Dax, Elena Crisan, Izabella Petrut, Alina Simion, Rodica Richard si Mihaela Chiorean.
La aceasta editie, se va pune accentul pe creativitate, calitatea intrinseca a produsului, coerenta colectiei, dar si pe capacitatea de a intelege branding-ul. Targul vrea sa demonstreze publicului ca in spatele povestilor bijuteriilor nu se afla doar calitatile artistice ale creatorilor, dar si capacitatea acestora de a se prezenta profesionist in cadrul evenimentului. "JDF trebuie sa fie o platforma comuna de cunoastere si promovare a acestor artisti, facand clar diferenta dintre bijuterie si accesorii. In acelasi timp, ne-am gandit permanent cum sa indrumam si sa cream o anumita rutina expozitionala a artistului in asa fel incat in scurta vreme sa putem exporta o estetica romaneasca pe piata designului de bijuterie europeana si americana”, explica Eugene Al Pann, unul dintre organizatori si directorul Galeriei ArtXpert.
Jewelry Design Fair, organizat in colaboare cu Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana, se va desfasura in cadrul galeriei ArtXpert, pe Strada Putul lui Zamfir nr. 45-47 (cu intrare din Piata Dorobanti) si va fi deschis publicului larg sambata intre orele 12.00 si 20.00, si duminica intre orele 12.00 si 18.00. Intrarea este libera. Pentru mai multe informatii, puteti vizita pagina oficiala www.jewelryfair.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu