miercuri, 7 noiembrie 2012

Anca Radulescu si Prochaine, la Antena 2


Conversatii placute, oameni frumosi, muzica si veselie, asa am putea descrie atmosfera din platoul emisiunii "Incepe Bahmu", de la Antena 2, unde Anca Radulescu a fost invitata, miercuri, pentru a vorbi despre bijuteriile sale handmade marca Prochaine!


Ieri dupa-amiaza, Anca Radulescu a fost oaspetele Adrianei Bahmuteanu, in emisiunea pe care aceasta o realizeaza in fiecare zi, de luni pana joi, la Antena 2. Invitata sa vorbeasca despre pasiunea sa pentru arta bijuteriilor handmade, Anca a dezvaluit si punctele de inspiratie ale noii sale colectii, intitulata "Cylindrus", prezentand, totodata, in platoul emisiunii, cateva dintre piesele proaspat lansate. Printre invitatii editiei de ieri s-a numarat si Nicola, cantareata fiind incantata sa probeze unele bijuterii si sa le admire indelung, la unison cu gazda emisiunii. Dintre toate creatiile Prochaine aduse in platou, vedeta absoluta a fost inedita geanta din zale impletite, probata atat de Nicola si de Adriana, cat si de celelalte invitate. 


 Anca, Adriana si Nicola. Si geanta din zale Prochaine!

In plus, spre finalul emisiei, Nicola a cantat o piesa noua si si-a accesorizat tinuta purtand la gat colierul Nestya, care se potrivea de minune cu tinuta rock a artistei. 

 Nicola, purtand colierul Nestya

Emisiunea "Incepe Bahmu" se difuzeaza zilnic, de luni pana joi, intre 13.30 si 16.40, la Antena 2. Cei care au ratat editia de ieri, o pot urmari online, AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu