sâmbătă, 15 februarie 2014

Cele mai inedite tinute de la New York Fashion Week


New York Fashion Week tocmai s-a incheiat, iar norocosii care au asistat la show-urile de moda din Big Apple au avut parte de un regal de creativitate din partea designerilor. Elegante, indraznete, traznite, dar mai ales originale, tinutele prezentate in cadrul renumitului festival de moda au atras privirile tuturor. 

Editorii Elle au trecut in revista, la propriu si la figurat, cele mai inedite outfit-uri pe care le-au admirat, live, la New York Fashion Week. Sa le vedem!

 Prabal Gurung

Hood by Air

Diesel Black Gold

Rodarte

Libertine

Jeremy Scott
Thakoon

Maison Martin Margiela

V-flies

Foto: ELLE

Un comentariu:

 1. Împărtășesc această mărturie cu partenerii care se luptă în relațiile lor pentru că există o soluție de durată. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerea care îmi chinuia inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste un site web unde am văzut că Dr. Ellen, un vrăjitor, vă poate ajuta să vă recuperați iubiții. Am contactat-o ​​și a spus o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprinderea mea, dupa 2 zile sotul meu s-a intors acasa. Așa că ne-am reunit și a fost atât de multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți lua legătura cu Dr. Ellen, un puternic asistent de soluții
  1) recâștigă-ți fostul iubit
  2) Aduceți soțul și soția împreună
  3) nu mai repeta coșmarurile
  4) Leac pe bază de plante pentru HIV și cancer
  5) Inel magic puternic
  6) farmec norocos
  7) Ruperea obsesiilor
  8) Probleme legate de naștere și sarcină. Contactați-l prin EMAIL: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere