miercuri, 11 decembrie 2013

Anca Radulescu si Prochaine participa la Marché de Noël


In 14 si 15 decembrie, designerul Anca Radulescu duce Prochaine la Marché de Noël! Organizatorii si-au propus ca, anul acesta, sa transforme targul cadourilor de designer intr-o poveste de iarna cu zane sofisticate, spiridusi nastrusnici si, mai ales, obiecte magice, create de elfi talentati. 

Ajuns la cea de-a V-a editie, Marché de Noël se va desfasura anul acesta in weekendul 14 si 15 decembrie, intr-un decor de vis: Casa Universitarilor, un challet interbelic din centrul Bucurestiului, pe strada Dionisie Lupu, construit in 1860, cu vitralii din cristal de Bohemia, o curte misterioasa ca un parc din Marile Sperante, creneluri din piatra dantelata si firide gotice care te proiecteaza direct in Lord of the Rings sau, dupa gust, in Alba ca Zapada.
Marché de Noël este un targ cu cadouri specifice sarbatorilor de iarna, dar este mult mai mult decat atat: aici cumperi mici portii de fericire sub forma de obiecte de design, bijuterii de autor, creatii vestimentare, obiecte de arta, decoratiuni de brad frumos mestesugite, fotografii, turta dulce; aici timpul pare ca sta in loc si poti sa te retragi departe de iuresul orasului, ca intr-un fotoliu confortabil in fata semineului.
Structurate in patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, arta si fashion), obiectele produse de designeri si artisti autohtoni, unicat sau serie limitata, au concepte inedite, construite din idei proaspete si materiale neconvenţionale. Sunt cadouri de Craciun intim legate de locul unde au fost create si de cei care le-au lucrat. Toate creaza o stare, surprind, iar intalnirea cu designerul, intr-o atmosfera buna, e o experienta la care nimeni nu ar trebui sa renunte”, explica Dan Piersinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.


Designerii prezenti la Marché de Nöel anul acesta sunt:
 
Agnes Keszeg, Alexandra Ungurelu, Alina Carp, NAV, Alis Lalu, Anca Fetcu, Anca Pandrea, Andra Lupu, Andreia Popescu, Carla Szabo, Ciprian Vrabie, Cristian Samfira, Dana Tudor, Diana Bobina, Edita Lupea, Eugen Lazea & Oana Lupas, Fandacsia, Florian Tom, Intro, Irina Florea, Irina Neacsu thecraftLAB, Lady Magpie, Lana, Lena Criveanu, Lo Spaccio, Maria Dermengiu, Maria Filipescu, Mihaela Tarhuna, Moogu, Prochaine, Raluca Buzura, Romana Topescu, Tatiana Platica, The Awesome Project, Victoria Tonu, Adelina Ivan, Andreesco Jewelry, Bianca Grin, Mihaela Ivana, Doru Dumitrescu, Adina Istrate.

Aşadar, pe 14 şi 15 decembrie, va asteptam la Marché de Noël! Anca Radulescu va aduce cu ea cele mai spectaculoase bijuterii Prochaine, atat din vechile colectii, cat si din cele noi, proaspat create pentru voi!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucuresti
Intrare: 10 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu