duminică, 17 noiembrie 2013

Tiara purtata de Victoria Beckham la nunta, scoasa la licitatie
Tiara din aur galben si diamante, pe care Victoria Beckham a purtat-o la nunta sa cu David Beckham, va fi scoasa la licitatie, in curand, la Londra. Bijuteria este estimata la 18.000 – 25.000 de lire sterline.

Victoria si David Beckham s-au cunoscut, in 1997, la un meci de fotbal, iar relatia lor a evoluat rapid, cei doi casatorindu-se, doi ani mai tarziu, in cadrul unei ceremonii opulente. La nunta, fosta artista de la Spice Girls a purtat o rochie creata de Vera Wang, care a costat 60.000 de lire sterline, si a asortat la aceasta o tiara realizata de designerul Slim Barrett. Acum, piesa este scoasa la licitatie, la casa Bonhams din Londra, informeaza Daily Mail. Bijuteria poarta numele de “East of Paris” si este confectionata din aur de 18 carate si diamante. Estimata la 18.000 – 25.000 de lire sterline, tiara s-ar putea vinde cu un pret chiar mai mare de atat, o admiratoare a Victoriei declarandu-se deja dispusa sa plateasca “oricat” pentru a o avea.


Victoria si David s-au casatorit pe 4 iulie 1999, intr-un castel situat in Irlanda. Cei doi aveau deja un copil in varsta de patru luni, iar astazi au in total patru mostenitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu