duminică, 25 august 2013

“Grillz”, noua fita a vedetelor in materie de accesorii pentru dinti


S-a dus moda pietrelor pretioase (sau nu) alipite pe dinti pentru un efect “bling-bling”. Astazi, vedetele merg mult mai departe in ce priveste accesorizarea danturii si poarta in numar tot mai mare dispozitive metalice pe post de bijuterii, care nu reusesc decat sa le urateasca zambetul si sa starneasca ironii justificate.

O multime de staruri manifesta semne de nostalgie dupa anii adolescentei, cand obisnuiau sa poarte aparat dentar. Inlocuitorul acestuia se numeste “grillz” si reprezinta noua excentricitate a unor vedete precum Rihanna, Beyonce sau Justin Bieber, care le afiseaza atat in timpul concertelor, cat si in fotografii oficiale. Recent, si Madonna a intrat in clubul celor care poarta “grillz”, vedeta afisand un zambet ingalbenit – cu aur, ce-i drept – la un eveniment monden la care a participat, la Roma. 


Desi pare dificil de inteles de ce o persoana ar dori, cu buna stiinta, sa-si urateasca dantura cu un astfel de accesoriu, “grillz” au fost initial adoptate de artistii hip-hop, in anii ’80, ca emblema a bogatiei. De regula sunt confectionate din metale pretioase si imbogatite cu pietre extrem de scumpe. Un astfel de accesoriu dentar poate ajunge chiar si la pretul de 100.000 de dolari.   

                                                                         Beyonce

                                                                      Chris Brown

Justin Bieber

Lil Wayne

Miley Cyrus

Rihanna

Foto: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu