luni, 18 februarie 2013

Designerul Anca Rădulescu lansează o nouă linie de bijuterii – Prochaine Silver, la Inhorgenta München
Designerul Anca Rădulescu, deja cunoscută pentru bijuteriile sale handmade din zale împletite în manieră medievală, pregătește un moment important pentru brandul pe care l-a creat, Prochaine. Ea va lansa o nouă linie de bijuterii, Prochaine Silver, în premieră la târgul de bijuterii Inhorgenta München, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în Germania. 
 
După ce a prezentat, în ultimele luni, bijuteriile sale la două dintre cele mai însemnate târguri de design și accesorii din Europa – Nomada Market Madrid și Who’s Next Paris – Anca Rădulescu își va expune în curând noile creații la Inhorgenta München, un spațiu în care orice designer ar fi onorat să fie prezent în această perioadă. Special pentru această ocazie, Anca Rădulescu a pregătit o nouă colecție Prochaine, care constă în bijuterii handmade realizate exclusiv din argint și pietre semiprețioase. Colecția include 12 piese – inele, cercei, pandantive și o brățară, care vor fi expuse în premieră la standul Prochaine de la Inhorgenta München, între 22 și 25 februarie. „Pentru mine, participarea la acest târg reprezintă un nou prilej de a lua contact cu piața externă a bijuteriilor handmade și de a face cunoscut un brand românesc peste hotare. Am lucrat timp de câteva luni la această nouă colecție, și fiecare piesă poartă în ea un concept, o poveste pe care sunt nerăbdătoare să o duc mai departe, către toți cei care așteaptă s-o asculte”, a declarat designerul Anca Rădulescu. Participarea sa la Inhorgenta München este cu atât mai specială, cu cât evenimentul aniversează, cu această ediție, 40 de ani de existență.
Prezența Ancăi Rădulescu la Inhorgenta München este sprijinită de Ministerul Economiei și de Asociația Romanian Contemporary Jewelry.
###
Despre Inhorgenta München: Este unul dintre cele mai renumite târguri de bijuterii, ceasuri și produse de lifestyle din lume, care se organizează de 40 de ani în orașul bavarez. Organizatorii i-au dedicat anul acesta un spațiu de 65.000 de metri pătrați, unde vor fi prezenți peste 1.100 de expozanți din peste 38 de țări.
###
Despre Prochaine: Realizate din zale împletite manual și pietre semiprețioase, piesele care poartă semnătura Prochaine sunt deopotrivă delicate și puternice, gata să facă o declarație de stil în numele femeii care le poartă. Bijuteriile, de inspirație medievală, sunt 100 % handmade, într-o manieră elaborată, menită să confere fiecărei piese în parte o identitate clar definită. Bijuteriile sunt împodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuarț roz, compozit din turcoaz și magnezit, încorporat în rășină lucioasă, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stâncă. Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la sugestiile clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor.
Vă rugăm să consultați site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele și detalii referitoare la comenzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu