duminică, 6 ianuarie 2013

Bratari handmade din argint
Vi s-a intamplat vreodata ca, desi purtati haine in care va simtiti excelent, sa aveti senzatia ca tabloul nu e intreg, ca ceva lipseste din tinuta voastra? De cele mai multe ori, un accesoriu potrivit poate completa pana la perfectiune o tinuta. Iar o bratara bine aleasa va reusi mereu sa ne scoata din incurcatura. 
 
Subtiri sau groase, simple, incolacite in modele complicate sau impodobite cu pietre spectaculoase, bratarile au darul de a inviora o tinuta banala si de a pune in valoare purtatoarea ei. Iar daca este handmade, este cu atat mai pretioasa, cu cat poate fi unicat si, in plus, poarta in ea toata atentia, grija si migala celui care i-a dat viata. Astazi, am scotocit internetul in cautarea unor bratari handmade frumoase si ne-am oprit la site-ul novica.com, de unde am ales cateva modele din argint. 

77 $

99 $

115 $

124 $

129 $

139 $

140 $

157 $

162 $

177 $

242 $

259 $

279 $

417 $

434 $

 452 $

Toate bratarile handmade de mai sus sunt confectionate din argint. Daca doriti un cadou personalizat pentru cineva drag, cu siguranta creatorii de bijuterii prezenti pe site-ul novica.com va vor duce la indeplinire orice fantezie. Iar daca ati vrea sa colaborati direct cu bijutierul accesoriului pe care-l visati, Anca Radulescu se afla la doar un click distanta de voi. Intrati pe site-ul PROCHAINE si alegeti-va modelul favorit, sau spuneti-i designerului ce bijuterie ati vrea sa creeze pentru voi, iar el ii va da forma dorita. 

PROCHAINE va ureaza un An Nou fericit, cu multe bucurii! Sa fiti implinite, frumoase si cochete! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu