joi, 25 octombrie 2012

Bijuteriile parfumate, inovatie pentru rasfatul femeilor
Iata o inovatie pe care orice femeie si-ar dori sa o incerce macar o data! Bijuteriile parfumate, create de doi designeri americani, se bucura deja de succes in randul celebritatilor, insa nu peste mult timp vor deveni, cu siguranta, la fel de iubite de toate doamnele si domnisoarele care se vor cochete si frumos mirositoare, in acelasi timp, cu ajutorul unui singur produs. 

Designerul de bijuterii Tom Binns si Lisa Hoffman, creatoarea brandului Lisa Hoffman Beauty, au pornit de la ideea ca parfumul si accesoriile se poarta in aceleasi parti ale corpului: incheieturi si zona urechilor, gat si decolteu. Astfel, au reunit cele doua concepte intr-unul singur: bijuteria parfumata.


 Bratara parfumata, 79 $

In prezent, linia de accesorii proaspat lansata cuprinde cercei, coliere cu pandantive si bratari. Fiecare piesa include in interior o mica bila din lemn scaldat in esenta de parfum, iar cumparatoarea primeste automat si o cutie cu bile de rezerva, astfel incat accesoriile sa-si poata pastra proprietatile pentru cat mai multa vreme. 

 Bratara parfumata, 79 $

Desingerii pun la dispozitia clientelor cinci arome – Japanese Agarwood, Madagascar Orchid, Tunisian Neroli, French Clary Sage si Tuscan Fig – toate eco-friendly. “Este parfum, am reinventat doar ambalajul”, spun creatorii minunatelor bijuterii.

 Colier cu pandantiv parfumat, 250 $

Cercei parfumati, 65 $ 
Foto:  lisahoffmanbeauty.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu