vineri, 27 iulie 2012

Anca Radulescu a dus PROCHAINE la "Trezeste Romania"


Anca Radulescu, creatoarea brandului PROCHAINE, a fost una dintre invitatele Andreei Marin Banica la penultima editie a emisiunii "Trezeste Romania" din acest sezon. 

Alaturi de desginerul din spatele Idelier Concept Store Silvia Serban, dar si de alti tineri creatori de haine si bijuterii, Anca a fost prezenta, recent, in studioul de la Realitatea TV, unde s-a discutat despre felul in care pasiunea pentru frumos si ambitia oamenilor de a-si urma visele pot trezi Romania din blazare. 
Andreea Marin Banica a descris-o pe Silvia Serban ca fiind "designerul care si-a facut un scop din a promova tinerii cu idei frumoase si utile celor din jur, pe care prea putini ii vad si ii pun in lumina". Dintre acestia face parte si Anca Radulescu, cea care a inventat originalele bijuterii PROCHAINE. Artista, care a adus cu ea cateva dintre creatiile sale pentru a fi expuse in fata camerelor, a fost prezentata telespectatorilor  de catre Silvia Serban. Aceasta a declarat ca apreciaza curajul Ancai de a renunta la profesia sa de baza, cea de economist, si de a-si implini adevarata pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu