vineri, 24 ianuarie 2014

Modele de little black dress pe care le vei adora



Audrey Hepburn, purtand o little black dress, in filmul "Breakfast at Tiffany's"

Femeile nu cumpara rochii negre online, conform unui studiu publicat in ziarul The Guardian, cel putin nu la fel de frecvent pe cat le achizitioneaza in magazine. In schimb, sunt atrase de rochite colorate, cu imprimeuri speciale, in croieli casual sau de cocktail, care le atrag atentia mai usor. Negru, in contrast cu acestea, “pare banal”, arata studiul. 

Dar poate ca cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos nu stiu exact unde sa caute cele mai interesante modele de little black dress. Daca unele sunt, intr-adevar, banale, altele ies in evidenta prin croielile ingenioase si mai ales, prin aplicatiile care le inveselesc pe loc aspectul. In afara de asta, o “micuta rochie neagra” isi poate transforma uluitor alura in momentul in care este accesorizata inspirat. Un colier spectaculos scoate din anonimat orice tinuta, si cu atat mai mult o rochie neagra, croita auster. O bratara cu personalitate, un inel impunator, cu design original, sau o pereche de cercei lungi pot deveni vedetele unei tinute care, aparent, trece drept lipsita de farmec. Fie ca alegem o bijuterie handmade sau accesorii create in serie, ele ne pot ajuta sa modificam total aspectul unei tinute simpliste. 

filmmagic.com

thecorner.com

stylebop.com

net-a-porter.com

theluxelife.com 

Jennifer Aniston a asortat la rochia neagra un set de bratari frumoase, un clutch negru si sandale la fel

fashionattractive.com

promgirl.com
Vizitati site-ul PROCHAINE, unde veti gasi o multime de bijuterii handmade, perfecte in combinatie cu o little black dress!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu