sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Ce accesorii poarta Scarlett Johansson pe coperta Vogue – FOTO
Este una dintre cele mai senzuale actrite ale lumii, si o demonstreaza si in cea mai recenta editie a revistei Vogue Mexic. Scarlett Johansson a pozat elegant si provocator pentru pictorialul care insoteste interviul sau, purtand doar cateva accesorii care-i pun in valoare frumusetea.

  
Astazi, celebra actrita implineste 29 de ani, iar editorii Vogue au lansat noul numar pe piata chiar in aceasta zi aniversara pentru Scarlett. Vedeta apare pe coperta Vogue Mexic imbracata intr-un corset ce-i evidentiaza silueta de clepsidra si pielea ca de portelan. Tinuta este completata de un machiaj discret in jurul ochilor, un ruj rosu si o pereche de cercei cu diamante. Singurul accesoriu pe care Johansson il mai afiseaza in cadrul pictorialului este inelul de logodna pe care l-a primit, de curand, de la logodnicul au, jurnalistul francez Romain Dauraic.

Sursa: Daily Mail
 

Un comentariu:

 1. Împărtășesc această mărturie cu partenerii care se luptă în relațiile lor pentru că există o soluție de durată. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerea care îmi chinuia inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste un site web unde am văzut că Dr. Ellen, un vrăjitor, vă poate ajuta să vă recuperați iubiții. Am contactat-o ​​și a spus o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprinderea mea, dupa 2 zile sotul meu s-a intors acasa. Așa că ne-am reunit și a fost atât de multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți lua legătura cu Dr. Ellen, un puternic asistent de soluții
  1) recâștigă-ți fostul iubit
  2) Aduceți soțul și soția împreună
  3) nu mai repeta coșmarurile
  4) Leac pe bază de plante pentru HIV și cancer
  5) Inel magic puternic
  6) farmec norocos
  7) Ruperea obsesiilor
  8) Probleme legate de naștere și sarcină. Contactați-l prin EMAIL: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere