miercuri, 16 octombrie 2013

O noua inventie: bijuterii pentru bebelusii carora le apar dintii


Orice mama a unui bebelus caruia tocmai ii apar dintii stie ca lucrurile din jurul lui devin tinte pentru potolirea durerilor. O astfel de mamica intreprinzatoare s-a gandit la o solutie eficienta si a inventat bijuteriile din plasic moale, cu care micutii se pot juca fara pericole.


Bebelusilor le plac la nebunie accesoriile care atarna de gatul mamelor – coliere, margele, cercei lungi sau chiar bratari, toate reprezina puncte de atractie pentru copii, mai ales in perioadele in care le apar dintii. Englezoaica Jenny MacLaughlan a venit cu o solutie pentru astfel de situatii si a lansat pe piata Gumigem – bijuteriile din plastic gumat, cu care bebelusii isi pot face de cap fara sa le strice si, mai ales, fara sa se raneasca. In plus, mamele pot in continuare sa poarte accesorii care sa le completeze tinutele, nemaifiind nevoite sa le evite. 


Vedete precum Sienna Miller, Nell McAndrew, Coleen Rooney si Kerry Katona s-au declarat deja incantate de aceste produse, despre care spun ca le usureaza viata.
Medicii spun ca faptul ca bebelusii rod lucruri moi atunci cand le apar dintii este benefic, caci ajuta dentitia sa erupa mai devreme. 

Sursa: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu