miercuri, 5 iunie 2013

Remember Ring: inelul care iti aminteste de ziua aniversarii




Daca aveti prostul obicei de a uita de aniversarile sentimentale, aflati ca s-a inventat bijuteria care sa va scoata din incurcatura! Dotat cu un ceas cu microcip intern, noul Remember Ring se infierbanta, la propriu, pe masura ce se apropie ziua in care sarbatoriti un anumit numar de ani de la casatorie. 

Aceasta bijuterie inedita va salva multe relatii, cred inventatorii ei, care stiu ca de regula barbatii uita datele importante pentru casniciile lor. Remember Ring este dotat cu un ceas cu microcip intern si, pe masura ce zilele trec, inelul se incalzeste tot mai mult, pentru a-i reaminti purtatorului apropierea de ziua cea mare. In ultima zi, pret de 10 secunde, accesoriul se infierbanta atat de puternic, incat devine imposibil de ignorat, asa incat nu exista nicio sansa sa uitati de sarbatoare si sa nu va rezervati timp pentru achizitionarea unui cadou potrivit pentru partener. 


Ceasul interior al bijuteriei transforma caldura mainii in electricitate, iar manifacturierii lui, Alaska Jewelry, sustin ca nu exista pericolul ca acesta sa inceteze sa functioneze. Inelul costa 760 de dolari, dar se afla inca in stadiul de concept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu