miercuri, 15 mai 2013

Bijuteriile Ginei Lollobrigida, vandute la licitatie cu aproape 5 milioane de dolari


Bijuteriile actritei italiene Gina Lollobrigida au fost vandute cu peste 4,74 milioane franci elvetieni (4,9 milioane dolari) la o licitatie organizata marti seara la Geneva de casa Sotheby's. Lollobrigida a declarat ca astfel strange fonduri cu scopul de a finanţa cercetarile stiintifice din domeniul celulelor susa. 

O pereche de cercei cu diamante si perle naturale a fost vandut cu 2,29 milioane de franci elvetieni (2,37 milioane de dolari), stabilind un nou record mondial de pret. Printre celelalte bijuterii din colecţia actritei Gina Lollobrigida vandute marti seara la Geneva s-au aflat un ansamblu Bulgari alcatuit dintr-un colier si o bratara si un inel Bulgari care avea incrustat un diamant de 19,03 carate. Ambele s-au vandut cu 749.000 de franci elvetieni (776.056 dolari), anunta mediafax.ro.
Actrita Gina Lollobrigida, in varsta de 85 de ani, a fost prezenta la licitatie şi a spus ca va folosi acesti bani pentru a stimula cercetarile stiintifice din Italia din domeniul celulelor susa. „Bijuteriile sunt facute pentru a-ti oferi o anumita placere si, pentru multi ani, eu am avut parte de o placere uriasa purtandu-le pe ale mele. Vanzarea lor (bijuteriile, n.r.) pentru a creste gradul de conştientizare in randul populatiei asupra terapiilor cu celule susa, o metoda care poate sa vindece atat de multe boli, mi se pare o utilizare minunata pentru aceste bijuterii”, a declarat actriţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu