miercuri, 6 februarie 2013

Cea mai scarboasa bijuterie: un inel handmade, din aur si carne, la pretul de 500.000 de dolariDaca sunteti in pana de inspiratie atunci cand va ganditi ce cadou sa-i faceti celui drag de Ziua Indragostitilor, iata o idee cu ajutorul careia sigur veti impresiona. Cel putin prin a-i intoarce stomacul pe dos! Un designer austriac a creat un inel handmade din aur si… carne umana.
 
Excentricul designer Sruli Recht a denumit bijuteria “Forget Me Not” si a realizat-o din aur de 24 de karate si o fasie din propria carne, obtinuta in urma unei interventii chirurgicale in zona abdomenului. In ciuda materialului controversat din care este confectionat, inelul a fost deja scos la vanzare, cu un pret care sigur va crea noi spasme stomacale potentialilor clienti: 500.000 de dolari. Piesa a fost inclusa in colectia masculina Toamna/Iarna 2013, semnata de Recht.
Fasia de carne umana a fost preparata special – sarata si bronzata – inainte de a fi atasata aurului. Pentru un plus de veridicitate, designerul a pastrat si propriile fire de par pe bucata de carne, care se pot lesne observa in fotografii. 


In momentul achizitionarii, cumparatorul va primi si un certificat ADN, care demonstreaza autenticitatea materialul inedit de care Recht s-a folosit.
Nu se stie, deocamdata, daca inelul si-a gasit vreun cumparator…

Sursa: Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu