duminică, 21 octombrie 2012

Bratarile set, accesorii potrivite pentru fiecare femeie
Subtiri sau groase, minimaliste sau impodobite cu modele sofisticate, bratarile set - cunoscute drept bangles in engleza - sunt accesorii iubite de femei pentru puterea lor de a da viata unei tinute simple. Pot fi asortate cu efect atat la un outfit sobru, de birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii, cand creativitatea in alegerea vestimentatiei nu cunoaste alte limite, decat pe aceea a bunului gust. Magazinele, mai ales cele virtuale, se intrec in oferte tentante si ne pun la dispozitie modele de serie, dar si exemplare handmade, unicat, realizate cu migala de designeri priceputi. Sa vedem cateva bratari, si-apoi sa ne facem pofta, alegand modelul preferat!

 Bratari Kasturjewels, 21 $ pe asos.com


Bratari Kasturjewels, 21 $ pe asos.com

Bratari Nikki B Set, 59 $ pe asos.com

Bratari Oasis, 14,12 $ pe asos.com

Bratari Asos, 8,47 $ pe asos.com

Bratari Asos, 12 $ pe asos.com

Bratari Oasis, 20 $ pe asos.com

Bratari Asos, 21 $ pe asos.com

Bratari River Islands, 18,35 $ pe asos.com

Bratari Asos, 11,29 $ pe asos.com

Si, pentru ca aproape intotdeauna va oferim si alternativa PROCHAINE la bijuteriile prezentate, iata si cateva seturi de bratari handmade absolut speciale, realizate cu dragoste si pricepere de designerul Anca Radulescu.

   
 Bratari MIA, 58 de lei pe prochaine.ro
 
Bratarile sunt realizate din ata cerata si tuburi de alama. Sunt bijuterii simple si usor de asortat in orice ocazie. Culori disponibile pentru ata cerata: alb, negru, maro, gri, rosu corai, mov, roz, verde, portocaliu, bleumarin. Pentru mai multa diversitate, intr-o bratara se pot combina doua culori de ata cerata, in functie de preferinte. In plus, sunt foarte usor accesibile, prin comanda pe prochaine.ro, si pot reprezenta un cadou personalizat foarte reusit, pentru o prietena. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu